Jdi na obsah Jdi na menu
 


  Harry Potter-

Rodné jméno

Daniel Jacob Radcliffe

Místo narození

Fulham, London, Anglie, VB

Datum narození

23. července 1989 (Rak)
18 let (19. narozeniny slaví za 172 dní)

Kam si napsat o autogram

ICM
76 Oxford Street
London, W1N JHN

více adres

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

2010 Harry Potter a Relikvie smrti (Harry Potter)
2008 Harry Potter a Princ dvojí krve (Harry Potter)
2007 Harry Potter a Fénixův řád (Harry Potter)

 December Boys (Maps)
2005 Harry Potter a Ohnivý pohár (Harry Potter)
2004 Harry Potter a vězeň z Azkabanu (Harry Potter)
2002 Harry Potter a Tajemná komnata (Harry Potter)
2001 Harry Potter a Kámen mudrců (Harry Potter)

 Agent z Panamy / Krejčí z Panamy (Mark Pendel)
1999 David Copperfield (TV) (David Copperfield)